Waarom Wij?

Bij het kiezen voor de behandeling van de juiste mondzorg is vertrouwen enorm belangrijk. U zult vertrouwen moeten hebben in de behandelaar, de mondzorg ligt in zijn/haar handen. In het intake gesprek moet er een vonk overspringen waardoor u het volste vertrouwen krijgt in onze behandeling. Uw wensen worden besproken en de mogelijkheden worden voorgelegd.

Samen komen we tot een mooi eindresultaat!!
Waarom Wij?

Ervaring:
Wij zijn een gespecialiseerd team op het gebied van gebitsprothese met de nodige ervaring. Ervaring die is opgedaan in verschillende tandartsenpraktijken voor implantologie, maar ook in de ouderenzorg. Groot voordeel is dat wij niet alleen uw behandeling doen, maar ook daadwerkelijk uw prothese maken.

Visie:
Door onze werkzaamheden op verscheidene locaties weten wij wat we willen. Wij helpen graag eenieder aan die mooie glimlach of aan het weer laten functioneren van het gebit! Ons luisterend oor zal u geruststellen en u kunt al uw wensen bekend maken. Wij zullen dan betrachten om deze zo ver mogelijk na te streven!

Transparantie:
Wij werken uiterst transparant. Op locatie kunt u zien hoe uw prothese wordt vervaardigd, met welke producten wij werken en hoe wij werken. Ook declaraties zijn ten allen tijden in te zien door uw zorgverzekeraar.