Team

Ons gespecialiseerde team stelt zich hier beneden aan u voor!

Krijgt u een nieuwe prothese of heeft u vragen en u heeft een voorkeur voor behandelaar, geef dit dan aan tijdens het maken van de afspraak.
Portfolio Rick

Mijn naam is Rick Beurskens,

Ik ben in 2003 afgestudeerd aan het IVT te Nieuwegein als specialist prothesewerk.

Daarna ben ik de vervolgopleiding Klinisch prothesetechnicus gaan volgen aan het Radboud te Nijmegen en heb ik deze afgerond in 2006

Ik ben werkzaam in diverse tandartspraktijken extern en binnen Mondzorg Limburg als klinisch prothesetechnicus.

 

Portfolio Lisa

Mijn naam is Lisa Loijen,

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan het IVT te Nieuwegein als specialist prothesewerk.

Daarna ben ik de vervolgopleiding Klinisch prothesetechnicus gaan volgen aan het Radboud te Nijmegen en heb ik deze afgerond in 2014.

Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Beurskens Tandtechniek en sinds de start in 2016 ben ik ook werkzaam bij Mondzorg Limburg.

 

Portfolio René

Mijn naam is René Kaboord,

Ik ben in 1992 aan de KUN Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Van 1992-1993 ben ik in mijn diensttijd als reserve eerste luitenant werkzaam geweest als hoofd tandheelkundig centrum in de Engelbrecht van Nassaukazerne te Roosendaal en de Cort Heyligers kazerne te Bergen op Zoom.

In 1993 ben ik gestart als algemeen practicus in Boxtel met tandartsenpraktijk Kaboord welke in 2006 is opgegaan in de Kliniek voor Mondzorg Boxtel.

Vanaf 1999 heb ik mij gespecialiseerd in de orale implantologie en was daarbij geregistreerd als TSVI-c en TSVI-p (tandarts met specifieke vaardigheden op het gebied van de orale implantologie).

Sinds 2003 ben ik geregistreerd implantoloog en in 2004 heb ik de (mobiele) verwijspraktijk Implant Company opgericht, waarmee wij voornamelijk werkzaam zijn in zuid-west Nederland. In 2012 ben ik begonnen met een postacademische opleiding orthodontie aan de European Academy for Integrated Dentistry en heb deze in 2014 met een diploma afgerond. In 2015 heb ik het certificaat “Esthetiek rondom de mond” behaald.

Ik ben sinds januari 2016 werkzaam bij Mondzorg Limburg.